Groggtips på nätet

På internet hittar man nuförtiden en massa information om det ena och det andra. Oberoende av vilken typ av fråga du har så kan man söka sig till ett svar på Google, som är den mest använda sökmotorn. Kanske du funderar vart du ska åka iväg på groggresa, hur man ska göra sin egna grogg eller hur länge alkoholbutikerna ännu har öppet? Internet har svar på allt.

På internet finns en hel del forum och bloggar som man kan ha nytta av. Även om man inte har någon fråga att ställa heller kan man ju bara surfa runt för att kolla läget och läsa intressanta grejer. Själv brukar har jag en sida, bloggexpert.se, som jag brukar kolla in för att få intressanta uppdateringar. Det finns ju faktiskt saker som kan vara intressant att veta även om man inte visste att man var intresserad. På den sidan kan man hitta allt – ja verkligen allt. Även för en erfaren gammal groggare som varit med om mycket i livet så dyker det nu och då upp aha-upplevelser genom att läsa inläggen. Jag visste till exempel inte att det fanns speciella inredningsbloggar och musikbloggar, men det fick jag allt lära mig. Fast när jag tänker efter så har jag ju själv en grogg-blogg, så varför skulle det inte finnas andra också som bloggar om sina intressen i livet…

Men hur som helst tycker jag att ni kan ta en titt på sidan för att fräscha upp era intorkade hjärnceller som kanske behöver dammas av lite. Du kan ju alltid lära dig lite om resande till Mallorca eller hur du hittar strumpor på nätet. Alltid något!