Den perfekta festkvällen

Jag har några kompisar som jag umgås med rätt så mycket, men vissa andra, exempelvis gamla klasskompisar, ser jag tyvärr rätt så sällan nuförtiden. Jag tycker det är så synd att man bara glömmer bort varandra på det viset, och därför brukar jag ibland ordna festkvällar då vi träffas. Ofta bruka jag passa på att bjuda in en hel hög kompisar så bli det ännu trevligare.

Jag har faktiskt blivit riktigt duktig på att ordna dessa festkvällar om jag får säga det själv. Som professionell groggare blir det väl en och annan festlig drink, men det är inte festens medelpunkt. Nej huvudsaken är att vi umgås och har trevligt. Förstås är det också jag som brukar ordna programmet för att det ska bli så roligt som möjligt, för jag har ännu inte hittat någon att överlåta detta till som skulle göra det bättre än jag själv. Ett rätt så säkert kort är att sjunga snapsvisor, för det går alltid hem. Det brukar speciellt uppskattas av mina gamla klasskompisar, eftersom vi alla får flashbacks från universitetstiden och känner oss som 20-åringar igen. Och när man känner sig som 20-åring blir festen alltid hur rolig som helst.

Ja, nu när jag berättar om mina populära festkvällar märker jag på hur bra jag faktiskt är på att ordna dom. Nästa fredag har jag faktiskt ordnat nästa festkväll, och det kommer att bli riktigt roligt tror jag, eftersom jag har bjudit in de flesta av mina vänner. Många har redan tackat ja på facebook så jag tror det kommer att att bli årets höjdpunkt!